CALATORIA SPRE INTERIOR
Dr.Radu Sarandan, Master Trainer NLP, Vreau NLP! Romania
Nicoleta Martenciuc, Master NLP, Coordonator Centru Vreau NLP! Bucuresti

Oamenii intra zilnic in transa…fie ca stiu sau nu stiu…

Cand privesti la televizor, cand citesti si esti absorbit si cu atentia focusata inspre interior, cand conduci masina, cand esti relaxat, cand visezi la ceva, exista momente cand esti in transa…In momentul cand esti orientat inspre interior si esti in legatura cu mintea ta subconstienta si cu toate resursele existente acolo, atunci poti realiza schimbarea si transformarea in directia pe care o doresti.

Transa este modalitatea cea mai puternica de invatare si de rezolvare a problemelor, de accesare a resurselor, de autocunoastere si de dezvoltare personala.
Impreuna cu Echipa VreauNLP! Romania, pornind de la ideea de a eficientiza procesul de invatare, prin antrenarea ambelor emisfere cerebrale, am dezvoltat un concept nou, unic in lume in ceea ce priveste structura si modul de actiune al transelor.

Prin ceea ce am creat, aceste transe sunt diferite, mai puternice si cu efecte mai profunde.
Aseaza-te confortabil si relaxeaza-te! Pune-ti castile si incepe calatoria spre interiorul tau! Poti realiza descoperiri remarcabile in timp ce asculti!

ATENTIE! A NU SE ASCULTA IN TIMP CE CONDUCI MASINA! POATE DISTRAGE ATENTIA!
[faq]

[faqitem question=”Ce este transa?”]Transa este o stare a conștienței, momentul când nu ești atent la ce se întâmplă în jurul tău, când fixezi cu atenție un punct oarecare, fără a te uita, de fapt, la el, când ești total implicat în ce faci, când “trăiești muzica”, atunci când alergi, când faci sport și nu-ți dai seama cum trece timpul sau atunci când pur și simplu, privești in depărtare.

Și atunci când îţi imaginezi sau îţi aduci aminte imagini, sunete sau senzaţii sau vorbesti cu tine insuţi, esti intr-o anumită transă. Pentru că, așa funcționează mintea umană, taie temporar, legătura cu exteriorul, pentru a procesa informațiile primite. [/faqitem]

[faqitem question=”Cum mă ajută să-mi rezolv problemele?”]Aceasta stare a minţii este plină de resurse, atenţia îndreptată spre interior, cerne informaţiile primite din exterior şi sprijină formarea convingerilor şi luarea deciziilor.

In momentul orientării către sine, ai la dispoziție tot ce ai învățat din experiențele anterioare, toate stările, emoțiile, sentimentele, tot ce ai experimentat în viață. Bazat pe ceeea ce ce stii si pe ceeea ce procesezi ca informatie noua, creezi prezentul si viitorul.

Atunci apar cele mai bune idei, atunci se fac planuri, atunci ne programăm viitorul, decidem cine vom fi, ce putem sau nu putem face. [/faqitem]

[faqitem question=”E nevoie sa raman treaz?”]NU. Doar fii atent la vocea mea si relaxează-te.

Poți face și alte activități care nu necesită maximum de atenție și concentrare, în timp ce asculți înregistrarea, însă cele mai bune rezultate au obtinut cei care și-au dedicat integral timpul, ascultării Călătoriei Interioare.
[/faqitem]

[faqitem question=”Cine poate asculta?”]Oricine care dorește să se cunoască, să se ințeleagă și să se iubească pe sine insuși, să evolueze, poate folosi transa, drept ,,trambulină’’ pentru salt în resurse. [/faqitem]

[/faq]

Recomandare

Pentru rezultate maxime, ascultă de minim două ori pe zi. Poţi asculta aceste călătorii şi în timp ce lucrezi ceva pe computer, oricând ai 15 min libere.

Nu asculta această înregistrare la volan, în timp ce conduci autovehicule, operezi utilaje sau în condiţii cu potenţial periculos.

Pune-ţi doar căştile si dă volumul atât de încet, încât vocea mea să se audă şi să poţi rămâne conştient la activitatea pe care o desfăşori.

Uneori, această formă de stimulare poate aduce in conştiinţă, amintiri reprimate sau netratate. Ca urmare, este întotdeauna o idee bună să ai pe cineva disponibil pentru a împărtăşi /vorbi cu, în cazul în care ai nevoie.

După o saptamână, evaluează rezultatele obţinute şi scrie-mi pe adresa: radu.sarandan@vreaunlp.ro. Îţi voi răspunde cât de repede pot.

Îţi doresc succes în calatoria ta .

Dr. Radu Sărăndan

Dacă doreşti o mai bună înţelegere, poţi apela la o şedinţă de coaching cu Dr. Radu Sărăndan [Master Coach si Trainer NLP, cu o experienţă de peste 8 ani în domeniul NLP]

Pentru prima şedinţă de coaching, beneficiezi de o reducere de 50%. Solicită acum o întâlnire cu Dr. Radu Sărăndan AICI