Instrucţiuni de ascultare pentru înregistrarea Călătoria interioară
• Poţi asculta înregistrarea oricând doreşti, cel putin o dată pe zi. Rezultate excelente se obţin ascultând de minim două ori pe zi

• Poţi asculta chiar mai des, dacă iti place, dar nu uita să lasi cel puțin o pauză de 20 minute între sesiunile de ascultare

• Prima dată când asculți, ar trebui să fie la scurt timp după ce te-ai trezit, a doua oară poate fi oricând, după-amiaza sau seara inainte de culcare.

Este important să fii relaxat pentru 5-10 minute după ce inregistrarea s-a incheiat, pentru a te asigura că te-ai adaptat complet la mediul extern, înainte de reluarea activitaţilor curente.

• Citeşte și foloseste informațiile din documentul Bonus

 

Instrucțiuni generale de ascultare
• Programaţi-vă timpul necesar să ascultaţi înregistrarea, în fiecare zi . Continuitatea ajută mintea şi corpul să creeze noi raspunsuri şi obiceiuri, pe care va fi mai ușor să le mențineti.

• Recomandăm ascultarea înregistrarii într-un mediu care nu necesită o atenție completă și un nivel ridicat de activitate. Cand ascultați înregistrările, asiguraţi-vă că e putin probabil să fiţi întrerupt de lucruri cum ar fi telefonul.

• Puteţi asculta aşezat, întins pe spate în pat sau pe un scaun confortabil, prevăzut cu suport pentru cap și gât.

• Confortul este foarte important, destindeţi-vă, purtaţi îmbrăcăminte lejeră, ascultaţi înregistrările la un volum confortabil

 

Nu ascultaţi înregistrarea Călătoria interioară la volan, în timp ce conduceţi autovehicule, operati mașini sau în condiții cu potențial periculos. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru utilizarea albumelor noastre în astfel de situații.
Acordul utilizatorului :

 Prin ascultarea/folosirea acestor înregistrări şi lectura tuturor documentelor insoţitoare, utilizatorul este de acord cu următoarele:

  •  Utilizatorul își asumă toate riscurile  referitoare la  utilizarea acestor înregistrări și citirea documentelor si a materialelor insotitoare, și renunţă la orice pretenții împotriva creatorului, distribuitorului sau afiliaţilor săi, pentru toate și orice daune mentale sau fizice.
  • Inregistrările nu vor fi utilizate în timp ce conduce autovehicule, operează mașini sau în condiții cu potențial periculos.
  • Utilizatorul este de acord, de asemenea, să își asume toate obligațiile, atunci când permite altor persoane utilizarea acestor înregistrări .

In nici un caz, creatorul sau distribuitorul și afiliații săi nu vor fi răspunzători pentru hazard, daune accidentale, speciale, directe sau indirecte, rezultate din utilizarea, utilizarea abuzivă sau defectuoasă a înregistrărilor sale, a instrucțiunilor sau a documentației.

 

Vă rugăm să rețineți că aceste înregistrări și documente/ materiale asociate acestora, nu sunt destinate pentru a trata, vindeca sau preveni orice boală si nici nu trebuie considerate ca sfaturi medicale.

 

Va rugăm să consultaţi  întotdeauna un profesionist din domeniul medical sau nutriție înainte de a întreprinde orice schimbări în dietă sau activitatea fizică.

Cei care sunt predispuşi sau au diagnostic de epilepsie nu ar trebui să utilizeze aceste înregistrări decat sub direcția și supravegherea unui medic licențiat.

Precauţii :

 Dacă sunteți …

• predispus la evenimente de tip epileptic
• însărcinată
• purtati un stimulator cardiac
• predispus la convulsii
• sub influența unor medicamente sau droguri

… atunci sunteți de acord să NU ascultaţi aceste înregistrări, fără a consulta în prealabil un medic.

Nu recomandăm utilizarea acestor înregistrări în timp ce va aflati sub influența alcoolului sau a altor substanțe halucinogene.

 

Uneori, această formă de stimulare poate aduce în conştiinţă, amintiri reprimate sau netratate. Ca urmare, este întotdeauna o idee bună sa aveţi pe cineva disponibil pentru a impartaşi /vorbi cu, în cazul în care aveti nevoie sau sa ne contactaţi în vederea stabilirii unei sedinţe de coaching.

Date de contact

Dr. Radu Sărăndan, email: radu.sarandan@vreaunlp.ro  telefon 0744 366 157